Meester Marcin

Marcin: lijnoperator
Marcin is een van de meesters die in 2012 is meeverhuisd naar het nieuwe pand: “Ik werk nu alweer 10 jaar bij Mola. Een lange periode, maar dat geeft ook aan hoeveel waarde Mola aan loyaal personeel hecht. Ik kwam destijds als Poolse uitzendkracht binnen en heb de kans en mogelijkheid gekregen om me binnen Mola verder te ontwikkelen.”

De overgang naar de nieuwe fabriek zorgde ervoor dat Marcin veel heeft bijgeleerd. “Op de oude locatie aan de Voordtstraat werkte we met één productielijn. In het pand aan de Vuursteenstraat is daar meteen nog een lijn aan toegevoegd. Inmiddels is ook de derde lijn operationeel – daar ben ik best wel trots op.”

Marcin heeft het personeelsbestand van Mola door de jaren heen flink zien groeien. “Ik denk dat er wel zo’n 50 collega’s zijn bijgekomen sinds ik bij Mola werk. Ik zie veel diversiteit: Nederlanders, Duitsers en Polen. Allemaal met de juiste drive en passie voor het vak. Ook dat maakt werken bij Mola zo boeiend.”

Collega van Marcin worden?
Bekijk de vacatures

Mola gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.