Onze partnerships

Mola werkt intensief samen met verkooppartners. Voor de Nederlandse markt gebeurt dit met Banketbakkerij Wouter de Graaf, en voor de Duitstalige markt werkt Mola samen met Bakerman®.

Kostenbesparingen door samenwerking

Door de goede samenwerking tussen Mola, Banketbakkerij Wouter de Graaf en Bakerman® worden kosten bespaard en ontstaat er een mooie synergie op de volgende gebieden:

  • In- en verkoop
  • Productontwikkeling
  • Kwaliteitsbewaking
  • Marketing

Over Banketbakkerij Wouter de Graaf

Banketbakkerij Wouter de Graaf is een moderne en innovatieve in-store bakery specialist die vanuit de traditionele bakkersgedachte werkt. Naast de productie en verkoop van hun eigen producten, vinden de bakkerswaren van Mola via Banketbakkerij Wouter de Graaf hun weg naar de Nederlandse consument.

Over Bakerman®

Bakerman® heeft als succesvolle verkooppartner met een team van specialisten tientallen jaren ervaring in de sector van bakkerijproducten. Bakerman® brengt de producten van Mola in alle delen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland aan de man via een betrouwbaar en gerenommeerd distributienetwerk.

Mola gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.