Meet & Greet Mola

Werken in de food? Maak kennis met Mola. 

Op woensdag 3 mei organiseren wij samen met Tempo Team een Meet & Greet. Je kunt dan vrijblijvend kennis maken met onze organisatie. Op dit moment zoeken wij nog diverse nieuwe collega’s voor de productie- en inpakafdeling. Deze vacatures staan ook op onze website, maar misschien twijfel je nog of dat dit werk wel iets voor jou is? Voor iedereen die nog twijfelt of gewoon geïnteresseerd is, maar eerst nog wat meer informatie wenst, organiseren wij een Meet & Greet. Tijdens deze Meet & Greet maak je vrijblijvend kennis met Mola. We vertellen je over onze organisatie en de werkzaamheden die wij uitvoeren. Uiteraard krijg je ook een rondleiding, zodat je een kijkje kunt nemen in onze keuken en met eigen ogen kunt zien of werken op onze productie- of inpakafdeling iets voor jou is.

Wanneer:
Woensdag 3 mei, keuze uit
10:00 – 12:00 uur of 16:00 – 18:00 uur

Locatie:
Mola
Vuursteenstraat 10
5835 DZ  Beugen

Aanmelden:
Wil jij ook kennismaken met Mola, meld je dan snel aan. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mola@tempo-team.nl.

 

Mola gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.