Bedrijfsprofiel

Mola produceert ongebakken, diepgevroren bakkerswaren voor bakkerijen en retailers met in-store bakeries. Hoewel de productieprocessen van Mola allang niet meer ambachtelijk te noemen zijn, is de pure smaak van het onvervalste vakmanschap nog steeds overduidelijk aanwezig in iedere appelflap, frikandelbroodje of croissant die we bereiden.

Leverbetrouwbaarheid

Naast de hoge productkwaliteit is leverbetrouwbaarheid één van Mola’s sterke punten. Door de vergaande automatisering van het productieproces is Mola in staat om snel, flexibel en in volume te produceren. De bakkerswaren van Mola vinden niet voor niets dagelijks hun weg naar honderden bakkerijen en retailers met in-store bakeries door heel Nederland en Duitsland.

Mola en duurzaamheid

Sinds 2012 produceert Mola vanuit een nieuwe fabriek. Een doordacht, transparant en functioneel pand waarin niet alleen de productiekwaliteit, maar ook de normen en waarden van Mola tot uiting komen:

  • Slim: Mola wint warmte terug uit de koelinstallatie
  • Zuinig: Bijna het hele pand is voorzien van LED-verlichting
  • Kostenbesparend: De zelfsluitende koel- en vriesdeuren
  • Toekomstproof: In 2017 bouwen we 4.000m² bij volgens de nieuwste normen

Prettig werken

Mola gelooft in de kracht en toegevoegde waarde van werknemers en een veilige, aangename werkomgeving: daar draagt het moderne pand ook aan bij.

Maatschappelijke betrokkenheid

Ook op maatschappelijk vlak draagt Mola haar steentje bij. Mola sponsort verschillende lokale verenigingen en is ambassadeur van Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Deze stichting zet zich belangeloos in voor een leefbaarder en aangenamer verblijf in dit regionale ziekenhuis.

Kwaliteit voorop

Door de milieubewuste en moderne fabrieksopzet produceert Mola op milieuvriendelijke wijze, zonder de efficiëntie van het proces en de belangen van de klant uit het oog te verliezen. Bij Mola staat kwaliteit altijd voorop. Het gecertificeerde voedselveiligheidssysteem en de doorlopende kwaliteitscontrole staan daar garant voor.

Mola gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.