De Mola flow

Get in the Mola Flow!

Meesterschap komt niet zomaar aanwaaien. We willen alle medewerkers meekrijgen in de juiste Mola Flow: een intern opleidingstraject dat je alle fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Waar je dan aan moet denken? Aan interne opleiding en training om je wegwijs te maken in onze werkwijze, processen en productielijnen. Hierin word je zo goed begeleid, zodat je zelf ook binnen de kortste keren kunt zeggen: ik ben een meester met passie.

Collega’s aan het woord

Hoe het nu echt is om te werken in een hypermoderne fabriek? Om onderdeel uit te maken van een bijzonder efficiënt productieproces? Om samen te werken met tientallen collega’s? Dat moet je eigenlijk ervaren.

Het verhaal van Ettienne                  Het verhaal van Rene            Het verhaal van Marcin

De ingrediënten van ons bedrijf

Wij zijn samenwerkers
Afspraken zijn er om na te komen en beloftes om waar te maken. En het liefst doen we  daar – als echte teamplayers – nog een schepje bovenop.

Wij zijn familie
Wie met Mola samenwerkt, zit gebakken. Wij zijn als familie voor elkaar. Betrouwbaarheid, loyaliteit en respect staan hoog in het vaandel.

Wij zijn inventief
Innoveren zit al 40 jaar in onze genen. We proberen graag uit. Nieuwe recepturen, bakkerswaren of productiemethoden bijvoorbeeld.

Wij zijn flexibel
Wij weten van aanpakken. Niets voor niets is onze organisatie plat, de lijnen kort en het team goed op elkaar ingespeeld.

Wij zijn gepassioneerd
In onze harten zijn we nog even gedreven als de ambachtelijke bakker. Ook met onze recepturen en ingrediënten leeft de bakkerstraditie voort.

Mola gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.