Van vader op zoon naar de volgende generatie
“Mijn vader begon begin jaren zeventig met de productie van bladerdeeg,” vertelt Geert. “Ik was een jaar of elf toen ik al meedraaide in de bakkerij. In de jaren tachtig nam ik samen met mijn broer het stokje over. We deden alles: aan de band staan, nieuwe producten ontwikkelen, later ook de bedrijfsvoering. Nog steeds loop ik graag een rondje door de productie, gewoon om te horen wat er speelt. Die betrokkenheid heb ik van huis uit meegekregen.”
In 2019 stapte Lars in, als derde generatie, hoewel er geen bloedband is. “Een familiebedrijf is voor ons meer dan een achternaam,” legt hij uit. “Het gaat om DNA: hoe je met elkaar omgaat, de normen en waarden die je deelt. Ik begon als business developer, maar al snel werd duidelijk dat ik ook een bredere verantwoordelijkheid zou nemen. In 2020 stapte ik in als managing director en aandeelhouder, en sindsdien runnen we dit bedrijf samen.”


